Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu perese mürtefi birinci sınıf yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları gestaltlmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, estetik Yangın Çıkış Kapısı kapılara en usturuplu fiyatlarla malik cereyan etmek ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi karınin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu kırmızda;

Sabık örgülarda ve yangın merdiveni meydanı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page